Handelsbetingelser for Thomas Balle Illustration

Thomas Balle Illustration
Jagtvej 220 kl.1
2100 København Ø
TLF: +4551884519
CVR: 18922681

Betaling

Thomas Balle Illustration modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay Online.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK), Euro (EUR)

Thomas Balle Illustration benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-10 dage.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@tegnerens-forlag.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

  1. Der er ikke fortrydelsesret på køb af elektroniske strikkeopskrifter.
  2. Der er 14 dages fortrydelsesret for private på bøger og andre fysiske varer.
  3. Køber betaler forsendelse ved returnering, med mindre der er tale om ombytning grundet fejl og mangler eller beskadigelse ved modtagelsen.
  4. Der er ingen fortrydelsesret for virksomheder eller institutioner. Dog ombyttes fejlbehæftede eller beskadigede varer.

© Opskrifterne er tilknyttet designmæssig ophavnsret og er dermed kun til privat brug. Kopiering og videresalg er derfor ikke tilladt.

Fortrolighedspolitik

Oplysninger som du videregiver i din bestillingsprocess bliver bevaret fortroligt, og bliver ikke videregivet til andre.

Du kan betale trygt og sikkert hos jonnaballe.dk. Ved betaling med betalingskort, sendes dine oplysninger direkte krypteret til betalingsudbyder. Vi har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Thomas Balle Illustration at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Thomas Balle Illustration i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Thomas Balle Illustration dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Thomas Balle Illustration
Jagtvej 220 kl.1
2100 København Ø
TLF: +4551884519

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.