Ny Opskrift i shoppen :-)

Fra TV Roskilde

Nu er der en ny opskrift i webshoppen. Dette er en langærmet trøje med lynlås og en fin blomsterbort langs kanten og på skulrende. Jeg synes selv at dette er en af mine rigtig fine modeller og jeg har den da også på i Tv Roskildes portrætudsendelse fra 2018. -Så hvis du gerne vil se trøjen på”, kan du se udsendelsen her på hjemmesiden under “Om mig”.

Hvis du skulle få lyst til at strikke denne trøje og måske også eksperimentere med farvevalget og andet, vil jeg rigtig gerne se hvad du finder på!! 🙂 Og husk at du også kan kommentere her i opslaget. 🙂

Jonna 🙂

2 kommentarer til “Ny Opskrift i shoppen :-)”

 1. Hej Jonna Balle
  Har netop købt opskriften blomsterfriese. Skrev til dig i sidste uge for at spørge om ikke der er en fejl i opskriften ang. Garnmængde og farveantallet.
  Måske du vil være venlig at se på det.
  Vh
  Helle Nyholm

  1. Kære Helle
   Her er forklaringen på alle de tekniske kommunikationsproblemer vi har haft:
   Webfirmaet, der har programmeret bloggen, har indtastet forkert mailadresse når man skriver til Jonna under “Kontakt”. Samtidig har der heller ikke været sendt besked til os om at du har skrevet i dette opslag. Begge ting er nu rettet.
   Så skriv blot til Jonna via kontakt, så modtager hun den fra nu af… Ja ja.. der er altid opstartsproblemer med sådan en hjemmeside…
   Bedste hilsner Thomas

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.