Lidt om tilblivelsen af JONNAS TRØJER

På billedet ses Johannes Bojesen.

Jeg hedder Thomas og jeg er Jonnas søn. Jeg er ejer af Tegnerens Forlag og har stået for både design og udgivelse af strikkebogen “Jonnas trøjer”.

Bogen indeholder opskrifter til 25 af Jonnas smukke vævestrikkede trøjer og busseronner.

Jeg er uddannet fra Danmarks Designskole i 1994 og har siden ernæret mig som selvstændig illustrator og grafisk designer. Jeg har således mange års professionel erfaring med bogdesign og produktion af bøger. hvilket også er årsagen til, at jeg turde tage udfordringen med et bogprojekt af denne størrelse samt oprettelse af eget bogforlag.

Dertil har selvudgivelse den fordel, at Jonna og jeg ikke behøvede gå på kompromis med vores ønsker, samt at jeg kunne sikre mig det absolut bedste og mest gennemarbejdede resultat. Både med hensyn til indholdet, teksten, bogens design, materialevalg og trykkvalitet, uden uheldige hensyn og krav fra en redaktør til sideantal, størrelse, økonomien osv..

Jonna og jeg er rigtig stolte af resultatet og har fået mange rigtig positive tilbagemeldinger fra glade og flittige strikkere, der har erhvervet sig et eksemplar af bogen.

Bedste hilsner

Thomas Balle

TEGNERENS FORLAG

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.