Tak til min søster Inge :-)

Jeg synes, at det er en meget elegant afslutning med et lille signaturlabel i nakken på de færdige trøjer. Samtidig kan jeg godt lide at man kan se trøjerne er strikket af mig, når nu der efterhåden er en hel del mennesker, der strikker efter mine opskrifter. Hvis nogen af jer har lyst til at lave mærker til jeres strik, er de faktisk utroligt nemme og billige af få lavet.

Man kan f.eks købe dem her: https://www.ikastetiket.dk/navnebaand

Et stort tak til min søster Inge, der har hjulpet mig med at sy mærker i mine trøjer. Jeg har en dårlig tommeltot som betyder at jeg ikke kan holde fast på en synål…så tak for at du gider på en varm lørdag hvor du også serverede en skøn frokost.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.