Opskrift til helt ny model er nu i shoppen

Ny opskrift er nu i webshoppen

Nu kan du købe opskriften til denne søde busseronne, der helt for nyligt er kommet af pindene. Måske har du, på min blog, set mit nylige indlæg om min arbejdsproces med netop denne busseronne.

Også her ligges der absolut op til leg med farverne!

Det er altid er sjovt at eksperimentere med en masse små strikke-farveprøver inden man går rigtigt i gang med blusen. Det er overraskende at opleve hvordan udtrykket i mønsteret ændrer sig markant alene via farvevalget. I føromtalte indlæg om min arbejdsproces på min blog, kan se nogle af mine farveprøver til denne model. Husk, at du som altid rigtig gerne må sende billeder af dit resultat til mig, jeg vil meget gerne se hvad du finder på!! 🙂 Husk også, at du på min blog kan kommentere på alle opskrifter og opslag, komme med gode ideer, forslag, ønsker, kritik og anden strikkesnak. 🙂

Rigtig god fornøjelse

Jonna 🙂

Direkte link til AKOYA i shoppen: https://jonnaballe.dk/vare/akoya/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.