Rettelse til Jonnas trøjer (FAJANCE)

Rettelse til opskrift i bogen Jonnas trøjer

Hej alle, der har købt min bog.

En bruger af min bog har gjort mig opmærksom på, at der er fejl i mønsterrapporten til Model nr. 1 FAJANCE. Selve mønsteret er i princippet korrekt men desværre ikke placeret helt korrekt på mønsterrapporten. Problemet opstår dér hvor start og slut på pinden skal være ens og dermed passe præcist over for hinanden når der senere skal lukkes m af på skulderen.

Jeg har derfor lavet denne nye mønsterrapport således, at den nu stemmer helt overens med beskrivelsen i opskriften.

Jeg beklager og undskylder til alle der har købt bogen og håber at denne rettelse kan råde bod på fejlen.

De bedste hilsner
Jonna (og Thomas)

Tegnerens Forlag maj 2020.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.